Budatétény
    Budatétény
Budatétény   - Kereskedelem
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
drogéria, vegyi áruk játék, ajándék nagykereskedés
egyéb kis és nagyker papír, irószer
ékszer kiskereskedés szerszám, alkatrész
élelmiszer, ABC
 
  ékszer
 
 A&A Ékszerszalon
Város: 1222. Budapest
Utca: Nagytétényi út 37-45 778
Telefon: 06 1 4243-363
Fax:
Mobil:
Weblap: www.juliaekszer.hu
E-mail: mail@juliaekszer.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - ékszer
Bemutatkozás:

Ars poeticánk

A Júlia Ékszerszalon Pécs szívében, a pécsi Nemzeti Színház tőszomszédságában, a Király u. 15 sz. alatt található meg. Ez az elhelyezkedés önmagában meghatározó volt a szalon kialakításakor: "Olyan üzletet kívántam megynyitni ebben az impozáns környezetben, - ami méltán érdemelte ki, hogy a Világörökség részévé nyilvánítassék -, amely mind a külcsínt, mind a kiszolgálás és a kínálat minőségét tekintve méltó Pécs belvárosához."

Bár a XXI. századi vásárlói szokások megváltozásának hatása a Király utcában is érezhető, és ennek következtében egyre inkább az idegenforgalom lesz az, amely még éltben tudja majd tartani a belvárosi üzleteket, mi nem csak a turistákat tekintjük vásárlóinknak. Ezért a Júlia Ékszerszalon árait úgy alakítottuk ki, hogy a hazai közönség számára is elérhetőek legyenek. Mi azt szeretnénk, ha a pécsiek, a környékbeli városkák és falvak lakói is bátran betérnének hozzánk. Ha nem is vásárolni, legalább nézelődni. Azt szeretnénk, ha a helyi közönségben kialakulna, vagy tovább erősödne a szép, az esztétika és talán egyre inkább a hazai iparművészek, ötvösök munkái iránti érdeklődés. Ezért mi felvonultatjuk üzletünkben több hazai ötvös munkája mellett a klasszikus irányzatokba tartozó drágaköves és brilles ékszereken keresztül a legfrissebb olasz divatirányzatoknak megfelelő ékszereket.

Azt is szeretnénk, hogy mindenki, aki betér hozzánk, elégedetten távozzék tőlünk. Vagy azért, mert megtalálta és elfogadható áron meg is vette azt, amit keresett, vagy azért mert új formákkal, ötletekkel, színekkel és harmóniákkal gazdagodott, vagy ezért mert megtudott valami újat, amiről eddig nem hallott...

Ezért mi szeretettel várjuk vásárlóinkat. Segítségükre vagyunk, hogy megtalálják amit keresnek. Örömmel válaszolunk kérdéseikre és ha pusztán nézelődni szeretnének, tiszteletben tartjuk ezt a szándékukat is.

Fényképek:

 Haas & Czjzek
Város: 1222. Budapest
Utca: Nagytétényi út 37-43. 1622
Telefon: 06 1 424-3435
Fax: 06 1 424-3436
Mobil:
Weblap: www.porcelan.hu
E-mail: info@porcelan.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - porcelán
        *  Kereskedelem - ékszer
        *  Kereskedelem - játék, ajándék
Bemutatkozás:

A Haas & Czjzek Porcelán és Kristályáruház 1879-es megalakítása óta változatlan helyen szolgálja ki ügyfeleit a Bajcsy-Zsilinszky út 23. alatt. A jól csengő cégér a belga Georg Haas és a Csehországból származó Johann Czjzek családnevének összevonásával alakult ki, még a Kiegyezés végében: 1867-ben. Ekkor történt ugyanis, hogy a monarchia területén - a mai Csehországhoz tartozó - Slavkov városában átvették a helyi porcelángyár irányítását. A Haas & Czjzek márkanevet ettől kezdve tartják nyilván a porcelánszakmában, amely az azóta eltelt majd másfél évszázad alatt, nemcsak, hogy bizonyította létjogosultságát, de méltó elismerést is nyert a porcelánkedvelők körében.

A Haas & Czjzek üzletei már Budapest 5 különböző városrészeben is elérhetőek.

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.