Budatétény
    Budatétény
Budatétény   - Ipar
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
automatizálás műanyagipar szeszipar
csomagolás műszer, alkatrészgyártás újrahasznosítás, feldolgozás
élelmiszeripar papírgyártás, nyomdaipar üzemek, gyárak
fémmegmunkálás porcelán vegyipar
ipartelepek szerszám, alkatrész villamosság
 
  üzemek, gyárak
 
 Bakos Faipari Egyéni Cég
Város: 1222. Budapest
Utca: Borkő u. 12. 1517
Telefon: 06 1 424-0428
Fax: 06 1 424-0428
Mobil:
Weblap: www.bakosfa.hu
E-mail: info@bakosfa.hu
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - bútorkészítés
        *  Építőipar - fa, fűrészáru
        *  Építőipar - fürdőszoba
        *  Építőipar - nyílászárók
        *  Ipar - üzemek, gyárak
        *  Szolgáltatás - biztonság, biztonságtechnika
        *  Szolgáltatás - lakossági szolgáltatás
Bemutatkozás:

Cégismertető

Cégünknél hiszünk abban, hogy az állandó mozgásban lévõ világunk kihívásaira csak a folyamatos megújulás adhat eredményes választ.

Azon dolgozunk, hogy napról-napra többet, újabbat nyújtsunk Önnek a barkácsolás területén.

A cég stratégiája folyamatosan fejlődni és mindig azt gyártani, amely a mindenkori vevõ igényeit kielégíti, és a jó minõséget képviseli.

Célunk a partnereinkkel való hosszútávú együtt
gondolkodás és a közös érdekek alapján történõ együtt dolgozás.

Szolgáltatásaink:

HELYSZÍNI FELMÉRÉS:
Budapest területén ingyenes kiszállással segítjük a vevők elkép-zeléseinek megvalósításában, épület- és bútoripari megrendelésük esetén. Üzemvezetőnk szakmai tanácsokkal, felhasználóbarát javaslataival aktív részese a tervek, elképzelések kidolgozásában.

ÁRAJÁNLAT:
A helyszíni szemlét követően 2 napon belül részletes árajánlattal jelentkezünk, amiben a kért termék pontos adatai (mérete, anya-ga), valamint a munka-és anyagköltség részletesen szerepel. Ezzel lehetőséget adunk arra, hogy mindezek teljes körű ismeretében döntsön a kedves vevő a megrendeléstől esetleg más ajánlattal összevetve.

GYÁRTÁS:
Az árajánlat elfogadását követően 2-3 héten belül elkezdődik a termék gyártása. A termék elkészülését követően bármikor, de lekésőbb a kiszállítást megelőzően, lehetőség nyílik műhelyszemlére. A műhelyszemlén a megrendelő megnézheti a készülőben lévő bútort. Így azok, akik esetleg vizuálisabb típusúak, látva a bútort tudnak még rajta változtatni. Evvel elkerülhető, hogy a gondos tervezés ellenére a végeredmény nem tetszik a vevőnek.

HELYSZÍNI BESZERELÉS:
A gyártás befejezése és a mühelyszelme után, ha arra a megrendelt termék méretéből vagy jellegéből (konyhabútor) fakadóan szükség van, munkatársaink a helyszínre szállítják és ott beszerelik a terméket. Ennek költsége szerepel a cég által adott árajánlatban, így tehát a mindenkori bekerülési összeg tartalmazza az összes felmerülő költséget.

Boltjaink nyitvatartása:

H- P: 8-18

Sz: 9-13

BOLTJAINK:
  Faárubolt- Lapszabászat
• 1117 Budapest, Váli u. 2
• Tel: 06-1/466-6448
• Fax: 06- 1/466-4181

Zár-Lakat-Vasalás
• 1117 Budapest, Váli u. 4
• Tel/Fax: 06-1/466-4181

Konyha Studió
• 1119 Budapest, Frankhegy u. 7
• Tel: 06-1/246-7000

 Zár-Lakat-Biztonságtechnika
• 1092 Budapest, Ferenc krt. 28
• Tel/Fax: 06-1/217-6061

Zár-Lakat-Vasalás és Faáru-Lapszabászat
• 1222 Budapest, Borkő u. 12
• Tel: 06-1/424-0429
• Fax: 06- 1/424-0429

Fényképek:

 Balaton Recycling Kft.
Város: 1222. Budapest
Utca: Gyár u. 15. 1518
Telefon: 06 1 424-5130
Fax: 06 1 424-5129
Mobil:
Weblap:
E-mail: brecyc@freestart.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - újrahasznosítás, feldolgozás
        *  Ipar - üzemek, gyárak
Bemutatkozás:

Hasznosítható hulladékok gyűjtése és előkezelése

Fényképek:

 TRAKIS Bp.-i Röntg.- és Vill. Készülékgyárt
Város: 1222. Budapest
Utca: Nagytétényi út 96-98. 1533
Telefon: 06 1 226-0630
Fax: 06 1 227-0993
Mobil: 06 30 9211 415
Weblap:
E-mail: t.pinter@trakisbrv.t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - műszer, alkatrészgyártás
        *  Ipar - üzemek, gyárak
Bemutatkozás:

TRAKIS Budapesti Röntgen és Villamos Készülékgyártó Kft.

Fő tevékenységi kör:

  • ipari röntgen gyártás
  • hegesztőgépek, transzformátorok gyártása
  • tápegységek

 

Fényképek:

 Oravecz és Társa Kft.
Város: 1222. Budapest
Utca: Nagytétényi út 106. 1573
Telefon: 06 1 424-7652, 06 1 424-7653
Fax: 06 1 424-7650
Mobil:
Weblap: www.oravecz.hu
E-mail: oravecz.hungary@mail.datanet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - élelmiszeripar
        *  Ipar - műszer, alkatrészgyártás
        *  Ipar - üzemek, gyárak
        *  Ipar - vegyipar
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

Bemutatkozás

Cégünket, az Oravecz és Társa Kft.-t tíz éve, magyar magánszemélyek alapították — több, mint tizenöt éves kompresszor és vákuumtechnológiában szerzett tapasztalattal.
Fõ profilunk a CompAir, a HANKISON és a BUSCH márkák termékeinek magyarországi képviselete; a Suhner gépépítõ elemek forgalmazása. Az indulás óta eltelt idõben, meglevõ és leendõ ügyfeleink teljes körû kiszolgálását tûztük ki célul, így a képviselt márkáink esetlegesen felmerülõ problémáinak gyors és pontos megoldásához:

munkatársainkat a világszínvonalú szolgáltatás érdekében az általunk képviselt gyártó cégekhez küldtük külföldi továbbképzésekre;
kiépítettük a képviselt márkáink alkatrész bázisát
biztosítottuk a gyors és hatékony szervizelés technikai feltételeit .

A fentiek megvalósításával rendelkezünk tervezési és tanácsadási kapacitással;
Készen állunk megrendelõinket- elõzetes egyeztetés alapján- a nap huszonnégy órájában, akár hétvégén is világszínvonalon kiszolgálni, azonnali pótalkatrész megrendelését alkatrész raktárunkról teljesíteni;
A garanciális és az azon túli szerviz idõtartamára, ha a berendezés a helyszínen nem javítható- korlátozott teljesítmény intervallumban- csere eszközöket tudunk biztosítani.
A felvázolt filozófiánkkal a múltban, de jelenleg is megrendelõink között tudhatjuk a multi cégek közül például az Audi Motor Kft.- t, a Flextronics International-t, a General Elecric- et, a Pepsi- Cola- t; A magyar ipari üzemek közül pedig pl.: a Richter Gedeon Gyógyszergyárat, a Pick Szeged Rt.-t. Nagy volumenű ipari projektek megvalósításában is megbízható partnerei vagyunk ügyfeleinknek pl.: RG Gyógyszergyár- Bio II; GE- Veresegyház Turbina Gyár központi kompresszor, és levegõ elõkészítő egység; GE- Ózd Power Controls Divízió.

Az általunk képviselt CompAir csavarkompresszorokat a német ( volt Mannesmann-Demag ) gyártóval közvetlen kapcsolatban állva, akár 1 hét alatt üzembe tudjuk helyezni. A kompresszorok teljesítmény tartománya igen széles 4KW- os teljesítménytõl 250KW- os motorteljesítményig terjednek. A szállított légmennyiség elérheti az 50m3/ percet.

A sűrített levegõ kezelésére igen nagy hangsúlyt fektetünk. A cégünk által forgalmazott sûrített levegõ kezelõ berendezések HANKISON márkájúak. Ez a cég elsõ helyen áll a levegõszûrõk és a levegõszárítók gyártásában a világpiacon. Az általunk ajánlott szûrõk akár élelmiszeripari felhasználásra alkalmas levegõ elõállítására is képesek. A szárítók skálája a 11m³/ órától 20000m³/ óra teljesítményig terjed, -73C° harmatpontig száraz, olajmentes levegõt biztosítva.
A fenti berendezésekkel két éve a magyarországi General Electric beszállítói vagyunk.

A harmadik márkánk a BUSCH biztosítja számunkra, hogy az õ mintegy fél évszázados tapasztalatukra építve megrendelõink vákuum- és fúvó rendszer iránti igényeit világszínvonalon oldjuk meg. A BUSCH cég Németországban a világ egyik legnagyobb vákuumszivattyú és fúvó gyára; Termékskálája az ipari technológia teljes vertikumát átfogja: vákuumszivattyúk, sûrítõk, oldalcsatornás- és Roots fúvók, olajban vagy szárazonfutó kivitelben. A BUSCH berendezések teljesítménye 0.1KW- tól 70KW- ig terjed. A szállított levegõmennyiség elérheti a 8600 m³/ óra értéket is. A végvákuum nagysága egyfokozatú, szárazon futó gépnél 7x 10¨³mbar. Magyarországon elsõként két éve a Framochem kazincbarcikai gyárában állítottuk üzembe a BUSCH Cobra típusú csavar- vákuumszivattyúját, amelybõl ez évben szállítottunk még egyet;
A múlt évben a Richter Gedeon Rt. budapesti Bio II. üzemébe szállítottunk egy Cobra típusú csavar-vákuumszivattyút, amely a legmagasabb minõségi igényeket is kielégíti.

A vákuumszivattyúk és fúvók jellemzõ felhasználási területei: gyógyszeripar, vegyipar, elektronikai ipar, nyomdaipar, élelmiszeripar, vákuumcsomagolás, fluidszállítás, szennyvízkezelés, stb.

Cégünk forgalmazza a SUHNER márkájú, kiemelkedõ minõségû, svájci gyártású célgép- és megmunkáló központ- építõ gépelem családot, amely a sorozat és tömeggyártásban alkalmazható. Az ipari megmunkálás maximális pontosságát figyelembe véve, 100%-ig azonos méretû munkadarab szériák gyártására alkalmas.
Ezek a fúró-, maró-, menetfúró-, vágószerszám- elõtoló elemek

a megmunkálandó munkadarab anyagminõségének, elõírt tûrésének
a gyártó ütemidõ igényének és elvárt gyártási kapacitásának
a gyártáshoz használni kívánt forgácsoló szerszám teljesítményének
és a gyártó gyártási költségeinek optimalizálásával kerülnek kijelölésre

Fényképek:

 Lampart Budafoki Zománc Ip.-i és Ker.-i Kft
Város: 1222. Budapest
Utca: Gyár u. 11. 1615
Telefon: 06 1 424-6717
Fax: 06 1 226-8548
Mobil:
Weblap: www.lampartbudafok.hu
E-mail: lampart@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - acéláruk
        *  Építőipar - fűtés
        *  Ipar - fémmegmunkálás
        *  Ipar - üzemek, gyárak
Bemutatkozás:

Bemutatkozás


A Lampart Budafoki Zománc Kft. elsõ jogelõdjét 1904-ben alapították, így a társaság története immár 100 évre nyúlik vissza. A két világháború között a Budafoki Zománcgyár edényei és háztartási eszközei szolgálták a lakosságot. Késobb Lampart ZIM Budafoki Gyára néven szaniter termékeket és tûzhelyeket gyártott a cég, majd a Lampart Budafoki Zománc gázkészülékeivel, mosogatóival, zuhanytálcáival, kályháival és egyéb zománcozott termékeivel volt jelen több millió háztartásban. Az elmúlt egy évszázadban a vállalat folyamatosan fejlõdve a hazai ipar meghatározó cége volt, és a fejlõdés nem áll meg…

Vállalatunk fõ törekvése, hogy az elõdeink által méltán megszerzett hírnevet tovább öregbítsük. A Lampart Budafok Kft. elkötelezte magát a XXI. század elején a lakásfelszerelések és fûtéstechnikai eszközök gyártására és forgalmazására. A praktikum mellett stratégiai célunk az esztétikus termékkínálat bõvítése annak érdekében, hogy nálunk mindenki megtalálhassa az egyedi igényei szerinti terméket.

Fûtéstechnikai és szaniter termékeink az esztétikus megjelenésüknek és kiváló minõségüknek köszönhetõen napjainkra már Európa számos országában megtalálhatóak. A hazai forgalmazás mellett aktív exporttevékenységet folytatunk Németországba, Franciaországba, Ausztriába, Hollandiába, Romániába, Szlovákiába, Ukrajnába, Szerbiába, Horvátországba, Bulgáriába, Boszniába és Moldáviába.

Társaságunk minden tevékenységére kiterjedõ, átfogó minõségirányítási rendszerével gondoskodik arról, hogy a Lampart márkanév alatt forgalomba hozott termékek mindig a kiváló minõséget jelentsék. Ennek érdekében a 2000. évben bevezettük az MSZ EN ISO 9001:1994 szerinti, majd a 9001:2000 szerint minõségirányítási rendszert, melyet az SGS tanúsít. Vállalatunk számára fontos, hogy termékeinket a környezetünk megóvását szem elõtt tartva állítsuk elõ, így a környezetközpontú irányítási rendszert is bevezettük, melyet szintén az SGS tanúsít.

A kiváló minoséghez kapcsolódó kedvezõáraink biztosítják vállalatunk piaci versenyelõnyét, valamint vásárlóink és partnereink teljes elégedettségét.

Bízunk benne, hogy termékeink megismerése után Önt is az elégedett vásárlóink és partnereink között üdvözölhetjük.

Fényképek:

 APV Hungary Kft.
Város: 1222. Budapest
Utca: Háros u. 7. 1630
Telefon: 06 1 227-4496
Fax: 06 1 227-4501
Mobil:
Weblap: www.apv.com
E-mail: apv.hungary@invensys.com
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - automatizálás
        *  Ipar - élelmiszeripar
        *  Ipar - műszer, alkatrészgyártás
        *  Ipar - üzemek, gyárak
Bemutatkozás:

Legutóbbi projectek

Automatikus sörpasztõr


Moszkva egyik legnagyobb sörgyárában nemrég helyezték üzembe az APV Systems Hungarymérnökei által tervezett automatikus sörpasztõrözõ berendezés.

A berendezés egy alapkeretre szerelt komplett egység, amely a sör pasztõrözésére alkalmas lemezpasztõr mellett magában foglalja a betápláló és nyomásfokozó szivattyúkat, a hõntartó egységet, a fûtéshez szükséges forróvíz elõállító berendezéseket (lemezes hõcserélõ, forróvíz szivattyú, gõz- és kondenz szerelvények), a puffertartály kitápláló szivattyúját, a berendezés automatika szekrényét, valamint mindazon szerelvényeket, amelyek a berendezés üzemeltetéséhez szükségesek. A berendezés szerves része egy 60 hl-es puffertartály, integrált szint- és nyomásszabályozással, amelybõl közvetlenül a töltögépekre kerül a sör.

A berendezés megvalósítja a sör teljesen automatizált pasztõrözését. PLC vezérlésû automatikája elõre megtervezett és beállítható programlépések alapján önállóan végzi el az összes mosási, tisztítási, sterilezési és termelési folyamatot. Figyelemmel kíséri a puffertartály szintjét és ennek függvényében szabályozza a sterilezés hõfokát valamint az áramlási viszonyokat úgy, hogy a sör minden körülmények között egy ciklusban kapja meg az elõírt hõterhelést.

Fényképek:

 Koko & Lü Bt.
Város: 1222. Budapest
Utca: Kazinczy u. 22. 1669
Telefon: 06 1 424-0283
Fax: 06 1 424-0283
Mobil:
Weblap:
E-mail: klkoko@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - fémmegmunkálás
        *  Ipar - üzemek, gyárak
        *  Szolgáltatás - egyéb
Bemutatkozás:

CNC esztergálás és marás

Fényképek:

 Duna Vitex Kft.
Város: 1222. Budapest
Utca: Nagytétényi út 72. 1679
Telefon: 06 1 226-6727
Fax: 06 1 226-6375
Mobil:
Weblap: www.dunavitex.hu
E-mail: sales@dunavitex.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - üzemek, gyárak
Bemutatkozás:

Cégünkről

A Duna Vitex Kft. százéves múltra visszatekintő tradicionális magyar csiszolóanyag gyártó vállalat, mely ma is a flexibilis csiszolóanyag legnagyobb szállítója a magyar piacon.

A tradicionális anyagok mellett megnő a jelentősége a Német anyavállalat - a VSM AG. Hannover - által gyártott minőségi csiszolóanyagnak a Duna Vitex Kft. választékában.

 Fém, Fa, Üveg – saját termékeinkkel professzionálisan megoldjuk az Ön csiszolási problémáját -  a durva csiszolástól a finom felület polírozásig.

A VSM AG. Hannover többségében új, nagy munkabírású, gazdaságos termékeket fejlesztett ki, melyek megfelelnek a megnövekedett piaci követelményeknek

 A modern technika a gyártásban és a konfekcionálásban az ISO 9001-nek megfelelően garantálja a magas minőségi követelményeket.

 

Fényképek:

 CLB Packaging Kft.
Város: 1222. Budapest
Utca: Gyár u. 15. 1691
Telefon: 06 1 226-0133
Fax: 06 1 226-6307
Mobil:
Weblap: www.clbpackaging.hu
E-mail: doboz@clbpackaging.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - csomagolás
        *  Ipar - üzemek, gyárak
        *  Kereskedelem - egyéb
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

A CLB Packaging Kft két divízióban végzi tevékenységét:
- dobozgyártás
és
- kartonkereskedelem.

Mindkét tevékenysége hagyományokban gazdag. A dobozgyártás az 1895-ben alapított Dávid és fia Rt-ig vezeti vissza történetét, míg a kartonkereskedelem az 1923-ban alapított Első Magyar Cartonlemezgyár Rt-ig nyúlik vissza.

Az újabbkori történéseket a Budai Dobozgyár Budafokra, a Gyár utcába történő áttelepítése adja, illetve az 1995-ben bekövetkezett tűzesetet követő profilváltozás. A kartongyártási tapasztalatokra épülő kartonkereskedelem olyan szakmai szerviz lehetőségét biztosítja vevőinknek, melyet egyedülállónak mondhatunk ezen a piacon.

Dobozgyártásunkra a folyamatos fejlődés a jellemző. Alapelvünk: a vevő és a minőség tisztelete, mely elvünket az 1994 óta birtokunkban levő ISO 9001:2000 HACCP szabvány szerinti tanúsítvány is alátámaszt.

Bízunk abban, hogy tevékenységünkkel rászolgálunk az Önök bizalmára és fejlődésünk töretlenül fenntartható!

Fényképek:

 Mc Borászati és Kereskedelmi Iroda Kft.
Város: 1222. Budapest
Utca: Nagytétényi út 48. 1693
Telefon: 06 1 228-4068
Fax: 06 1 228-4068
Mobil: 06 30 946-5075
Weblap: www.boraszat.axelero.net
E-mail: mc.ker.ir@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - üzemek, gyárak
Bemutatkozás:

Céginfó

Borászati-, és italipari kezelő- és segédanyagaink:

Fajélesztők, élesztő tápanyagok, enzimek

 Derítőszerek (pl. tanninok,  bentonitok, zselatinok, kovasav)

 Antioxidánsok, savcsökkentők, aktív szenek

 Szűrőanyagok

 Tisztító– és fertőtlenítőszerek

 Borászati kisgépek, gépek, berendezések, eszközök

 Üvegáru, palackok, parafadugók, kapszulák

 Egyéb termékek
 

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.