Budatétény
    Budatétény
Budatétény   - Építőipar
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
acéláruk fa, fűrészáru nyílászárók
barkácsboltok festék szerelvény
egyéb fürdőszoba üveg
építőanyag, tűzelőanyag fűtés villanyszerelés
épületgépészet gyárak, ipari tevékenységek víz, gáz, fűtésszerelés
épülettervezés kapuk, kerítések
 
  barkácsboltok
 
 Assa Abloy Hungary Kft.
Város: 1222. Budapest
Utca: Nagytétényi út. 112. 1515
Telefon: 06 1 226-1616
Fax: 06 1 226-1303
Mobil:
Weblap: www.assaabloy.hu
E-mail: info@assaabloy.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - barkácsboltok
        *  Építőipar - nyílászárók
        *  Szolgáltatás - biztonság, biztonságtechnika
        *  Szolgáltatás - lakossági szolgáltatás
Bemutatkozás:

Az ASSA ABLOY Hungary Kft. az ASSA ABLOY Csoport tagja, amely a világ vezető zár- és biztonságtechnikai termékeket gyártó vállalata. Fő céljának tekinti, hogy kielégítse a végfelhasználók biztonsági, védelmi és kényelmi szükségleteit.

A Csoport éves bevétele 2004-ben meghaladta a 25.526 millió svéd koronát (több mint 700 milliárd Ft), alkalmazottainak száma pedig a 30.000 főt közelíti.

A világ 40 országában több mint 100 vállalatán keresztül az ASSA ABLOY valóban globális jelenlétével a világpiaci részesedés több mint 10 %-át tudhatja magáénak és ezzel piacvezető.

Pozicióját a felvásárolt cégek fejlesztésével érte el és jelenléte megváltoztatta az iparág szerkezetét.

A Csoport 1994-ben alakult a skandináv térségben, amikor az ASSA AB levált a svéd Securitas cégről, és röviddel ezután felvásárolta a finn Abloy vállalatot. Azóta a csoport folyamatosan növekszik, amelyben a felvásárlások és a belső fejlődés egyaránt szerepet játszanak.

Az ASSA ABLOY biztonságos és hatékony védelmet adó megoldásokat nyújt, ahol a biztonság és védelem központjába a zárat állította.

Termékei jól tervezettek, kényelmesek és költséghatékonyak. A vevők igényeire helyezett fokozott hangsúly valamint az állandó újítás azok az eszközök, amelyek által többletértéket tud nyújtani cégeknek és dolgozóiknak - munkahelyen, otthon és szabadidejük eltöltése közben egyaránt.

Az ASSA ABLOY Hungary Kft. 2000-ben alakult és jelenleg négy üzletágán keresztül működik a magyar piacon. Ezek: kiskereskedelmi üzletág, ajtós üzletág, ipari végfelhasználók üzletág valamint a szállodai üzletág.

A Csoporthoz tartozásának köszönhetően a zárási megoldások széles skáláját nyújtja. Minden területen a legjobb minőséget képviseljük, amelyet olyan márkanevek fémjeleznek mint az Assa, Abloy, Yale, FAB, VingCard, Elsafe és JPM, csak a legismertebbeket kiemelve. Az ASSA ABLOY Hungary tevékenységi területei folyamatos fejlesztésének köszönhetően állandóan növekvő ügyfélkörrel dolgozik, és bízunk benne, hogy a jövőben még több irányban tudunk magas színvonalú zárási megoldásokat kínálni.
 

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.