Budatétény
    Budatétény
Budatétény   - Kereskedelem
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
drogéria, vegyi áruk játék, ajándék nagykereskedés
egyéb kis és nagyker papír, irószer
ékszer kiskereskedés szerszám, alkatrész
élelmiszer, ABC
 
  kis és nagyker
 
 C&T Hegesztéstechnika Kereskedőház Kft.
Város: 1222. Budapest
Utca: Nagytétényi út 98. 1663
Telefon: 06 1 424-0500
Fax: 06 1 424-0514
Mobil:
Weblap: www.ctnet.hu
E-mail: info@ctnet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - fémmegmunkálás
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
Bemutatkozás:

Cégünk és céljaink  

A C&T Hegesztéstéstechnikai Kft-t 1994-ben alapítottuk Cselényi és Társa Kft néven. Eleinte fő tevékenységünk hegesztés- és csiszolástechnikai termékek kis- és nagykereskedelme volt. Kínálatunkban megtalálható volt a Magyarországon forgalomban lévő hegesztőanyagok szinte teljes választéka. Partnereink ekkor még főleg a kereskedők közül kerültek ki.
1997-ben megnyitottuk közös tulajdonú üzletünket Miskolcon.
1998-ben ezt egy 100 %-ig saját tulajdonban lévő második üzlet követte Nyíregyházán.
1999-ben a társaság nevet változtatott, és átköltözött egy másik - az időközben jelentősen megnövekedett igényeket jobban kiszolgálni képes - több mint 1200m2-es épületbe.
2002-ben megnyitottuk a főváros első BOSCH Rendszer Specialista boltját, mely nemcsak a BOSCH elektromos kéziszerszámait, hanem azok szinte minden kiegészítőjét is raktárról forgalmazza. Az üzlet mind kialakításában, mind a dolgozók szakmai felkészültségében egyedülállónak tekinthető az országban.
2003 év eleje is új üzlet nyitásával kezdődött, így most már a dél-nyugat magyarországi partnereink is helyben élvezhetik a szakszerű és rugalmas kiszolgálást.  
  
 Cégünk filozófiája az alábbi két fő gondolat köré csoportosítható:  
 hogy az Ön terméke is versenyképesebb legyen  
   
A cég profilját jelenleg is a hegesztés- és csiszolástechnika anyagai és eszközei jelentik. A lényeges változás indulásunk óta, hogy a termékek jelentős része képviseleti szinten van jelen termékpalettánkon.
1997. Az ITW csoporthoz tartozó svéd Elga hegesztőanyag gyár kizárólagos képviselete. (szénacél és rozsdamentes elektródák, huzalok, pálcák, stb.)
2002. Az olasz Molemab csiszolóanyag gyár kizárólagos képviselete (vágó- és tisztítókorongok, kerámia kötésű korongok, lamellás korongok, gyémánt szerszámok, stb.)
2002. A holland Translas Tipworks hegesztőpisztoly és alkatrész gyár kizárólagos képviselete.
2003. A francia Elektosta hegesztőgép gyártó cég kizárólagos képviselete. A fenti partnerek kiválasztásánál elsőrendű szempont volt termékeik KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK aránya.
 
  
 ...hogy Önnek lehetőleg csak a termelés okozzon álmatlan éjszakákat 
   
 Cégünknél több magasan kvalifikált hegesztőmérnök dolgozik, kiknek feladata az Önöknél felmerült problémákra a megoldás szállítása. Célunk, hogy partnereinknek minél kevesebb fejtörést okozzon egy adott feladathoz a szükséges anyagok és berendezések beszerzése. Folyamatban van a már meglévő négy üzlet országos hálózattá bővítése, mellyel még több partnerünknek tesszük elérhetővé rendkívül széles temékpalettánkat. Az év közepétől várhatóan mindenki számára elérhetővé válik on-line katalógusunk, mely hatamas információ tartalma mellett az internet segítségével házhoz viszi a vásárlás lehetőségét.  

Fényképek:

 Biomark Kft.
Város: 1222. Budapest
Utca: Komló u. 10. 3188
Telefon: 06 1 227-3423
Fax: 06 1 227-3424
Mobil:
Weblap: www.biomark.hu
E-mail: biomark@biomark.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - élelmiszeripar
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
Bemutatkozás:

A Biomark Kft.-t 1988-ben alapítottuk, magyar tulajdonú családi vállalatként, melynek kezdeti profilja az élelmiszer import és forgalmazás volt. Később, tevékenységünk kiegészült a behozott termékek országos disztribúciójával.

Importőri tevékenységünket 1989-ben növényvédőszerek és műtrágyák forgalmazásával egészítettük ki.

Első import élelmiszerünk a hazánkban is népszerű szlovák juhtúró, a bryndza volt, melynek itthoni sikerei lehetővé tették, hogy később más cseh és szlovák eredetű sajtokkal bővítsük választékunkat. 1993-ban elsőként hoztuk be a magyar piacra az eredeti olmützi pogácsasajtot, a quargel-t , melynek fogyasztása egyre jobban terjed a magyar sajtkedvelők körében.

A szomszédos országokból importált termékek kedvező fogadtatása révén lehetőségünk nyílt más, távolabbi országok élelmiszerspecialitásait is bemutatni a magyar fogyasztóknak. A Biomark Kft. jelenleg is több angol, német, olasz és francia céggel működik együtt de forgalmazóként számos magyar vállalat kereskedelmi képviseletét is ellátja.

10 év sikeres működés után világossá vált, hogy az élelmiszerforgalmazói és az agrokémiai tevékenységet egymástól markánsan elkülönülő üzletágként kell kezeljük, de az élelmiszer ágazathoz kapcsolódó logisztika is egyre inkább megkívánta az önálló működést.

2003-ban a Biomark cégcsoporton belül jogilag is önálló cégeket hoztunk létre, körülhatárolt tevékenységi körrel, a szükséges szervezeti átalakításokkal és a tevékenységek megfelelő logikai csoportosításával.

A cégcsoport műszaki és adminisztratív irányítását, valamint vagyonkezelői tevékenységét a Biomark Holding Kft. látja el. Az agrokémia üzletág Biomark Kereskedőház Rt. néven, az élelmiszer üzletág pedig Biomark Kft. néven folytatta különálló működését.
(A Biomark Kereskedőház Rt. neve időközben Makhteshim Agan Hungary Zrt.-re változott.)
Kapcsolódó vállalkozásként a cégcsoport tagja a Tej-S Kft. is, mely az élelmiszer ágazathoz kapcsolódóan és attól függetlenül is végez logisztikai tevékenységet. 

Az évek során folyamatosan kerestük az új lehetőségeket, bővítettük, szélesítettük az általunk kínált termékek választékát, és rugalmasan igazodtunk a piaci trendekhez, az aktuális fogyasztói elvárásokhoz.

A Biomark Kft. jelenleg a kecske-, juh- és tehéntejből készült termékeken túl reform élelmiszereket , kényelmi termékeket  és háztartási vegyiárut is forgalmaz az ismert hazai szuper és hipermarketekben.

Legfontosabb célunknak tekintjük a fogyasztói igények magas szintű kiszolgálását, és annak a biztosítását, hogy az általunk forgalmazott termékek állandó, jó minőséget képviseljenek.

Fényképek:

 Budapest Papír Kft.
Város: 1225. Budapest
Utca: Campona u. 1. 6669
Telefon: 06 1 371-7900
Fax: 06 1 371-7920
Mobil:
Weblap: www.bppapir.hu
E-mail: mail@bppapir.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
        *  Kereskedelem - papír, irószer
Bemutatkozás:

Budapest Papír Kft. az egyik legnagyobb papír-nagykereskedés Magyarországon. Jelenleg a világ legnagyobb papírnagykereskedelmi szervezetének, az ausztrál tulajdonú PaperlinX csoportnak a tagja.

A Budapest Papír Kft. munkájának fontos eredménye, hogy az importálás és készletezés mellett a magyar nyomdaipar finanszírozási problémájának megoldásában is részt vesz.

Termékek

A Budapest Papír Kft. által forgalmazott termékek száma eléri a 2000 fajtát. Ezek közé tartoznak a famentes mázolt műnyomók és címkepapírok, famentes ofszet papírok és kartonok, fatartalmú ofszet papírok, önátíró papírok, kreatív papírok, mázolt szürkelemezek és csomagoló anyagok, irodai papírok és borítékok, egyéb papírok (pl. téphetetlen és öntapadó papírok).

Cégünk természetbarát elveken működik, ezért legtöbb termékünk újrafelhasznált anyagokból készül.

Szolgáltatások

Törzsvevőinknek kedvező fizetési feltételeket biztosítunk.
Magyarország területén 500 kg feletti mennyiséget térítésmentesen, 24 órán belül házhozszállítunk.
Fuvarszervezést végzünk.
Kérésre megbízható nyomdai hátteret biztosítunk, szíkmai tanácsadással várjuk ügyfeleinket.
Tranzit rendelésnél jelentős árkedvezményt adunk.
A bécsi PaperNet által forgalmazott teljes árukészletre katalógus alapján egyéni megrendeléseket is teljesítünk, amely további 4000 termékre terjed ki.
A nálunk vásárolt papírokat a nyomdai szabványméretekre vágjuk.

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.