Budatétény
    Budatétény
Budatétény   - Ipar
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
automatizálás műanyagipar szeszipar
csomagolás műszer, alkatrészgyártás újrahasznosítás, feldolgozás
élelmiszeripar papírgyártás, nyomdaipar üzemek, gyárak
fémmegmunkálás porcelán vegyipar
ipartelepek szerszám, alkatrész villamosság
 
  vegyipar
 
 Medipharm Hungary Kft.
Város: 1222. Budapest
Utca: Temető u. 10. 1590
Telefon: 06 1 226-6061
Fax: 06 1 226-6061
Mobil:
Weblap: www.medipharm.hu
E-mail: info@medipharm.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - életmód, egészség
        *  Egészség - táplálkozás
        *  Egyéb - egyéb
        *  Ipar - vegyipar
        *  Kereskedelem - egyéb
Bemutatkozás:

Az elmúlt évtizedben az állattartásban a gyakorlatban is teret hódított az az egészségügyi szemléletváltás melynek elkerülhetetlensége már több mint 20 éve felmerült világszerte. A nagy teljesítményeket megvalósító iparszerű tartás és takarmányozás egyik alapproblémája az emésztőrendszer folyamatos természetellenes állapota. Az ebből eredő emésztőrendszeri megbetegedések oka a természetes, egészséges bélflóra hiánya, vagy felborult egyensúlya. A következmények elleni preventív antibiotikum etetés gyakorlata zsákutcába jutott. Ma már a gyakorlati állategészségügy csak egy természetes, egészséges állapotban tartott emésztőrendszerre, és a saját immunrendszer erősítésére épülhet. Mindennek alapja a hasznos bélflóra visszapótlása, kiegészítése folyamatosan, vagy gyakran etetett élőcsírás probiotikumokkal.

A MEDIPHARM Hungary Kft.
Magyarországon először valósította meg
a korszerű technológián alapuló probiotikum gyártást.

TÖRTÉNET:
 
1972: A svédországi MEDIPHARM AB megjelenik a nemzetközi piacon, élő hasznos tejsavtermelő baktériumkultúráival a szilázstartósításban.
1982: Magyarországon létrejön az első svéd-magyar vegyes vállalat probiotikumok és szilázstartósítók előállítása céljából.
1983: Megkezdődik a szilázstartósítók és probiotikum termékek hazai gyártása.
1985: A vegyes vállalat bővíti gyártókapacitását és termékválasztékát kevert baktériumkultúrák előállításával.
1989: A MEDIPHARM Hungary Kft a gyártás mellett megkezdi önálló kereskedelmi tevékenységét.
1992: Igazodva a magyar mezőgazdasági szerkezet változásaihoz, a MEDIPHARM Hungary Kft. gyártmánykörében megjelennek a magánvállalkozók és kistermelők számára is praktikus és sikerrel alkalmazható termékek / különböző kiszerelésű itatásos, vitaminos és kevert baktériumkultúrás készítmények különböző állatfajok számára.
1994: A MEDIPHARM Hungary Kft piacvezetővé vált Magyarországon a baktérium hatóanyagú termékek gyártásában és forgalmazásában.
2002: Export szállítások megkezdése.
2003: 20 éves a Medipharm Hungary Kft
2005: Elkészült a weblapunk 

Fényképek:

 Oravecz és Társa Kft.
Város: 1222. Budapest
Utca: Nagytétényi út 106. 1573
Telefon: 06 1 424-7652, 06 1 424-7653
Fax: 06 1 424-7650
Mobil:
Weblap: www.oravecz.hu
E-mail: oravecz.hungary@mail.datanet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - élelmiszeripar
        *  Ipar - műszer, alkatrészgyártás
        *  Ipar - üzemek, gyárak
        *  Ipar - vegyipar
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

Bemutatkozás

Cégünket, az Oravecz és Társa Kft.-t tíz éve, magyar magánszemélyek alapították — több, mint tizenöt éves kompresszor és vákuumtechnológiában szerzett tapasztalattal.
Fõ profilunk a CompAir, a HANKISON és a BUSCH márkák termékeinek magyarországi képviselete; a Suhner gépépítõ elemek forgalmazása. Az indulás óta eltelt idõben, meglevõ és leendõ ügyfeleink teljes körû kiszolgálását tûztük ki célul, így a képviselt márkáink esetlegesen felmerülõ problémáinak gyors és pontos megoldásához:

munkatársainkat a világszínvonalú szolgáltatás érdekében az általunk képviselt gyártó cégekhez küldtük külföldi továbbképzésekre;
kiépítettük a képviselt márkáink alkatrész bázisát
biztosítottuk a gyors és hatékony szervizelés technikai feltételeit .

A fentiek megvalósításával rendelkezünk tervezési és tanácsadási kapacitással;
Készen állunk megrendelõinket- elõzetes egyeztetés alapján- a nap huszonnégy órájában, akár hétvégén is világszínvonalon kiszolgálni, azonnali pótalkatrész megrendelését alkatrész raktárunkról teljesíteni;
A garanciális és az azon túli szerviz idõtartamára, ha a berendezés a helyszínen nem javítható- korlátozott teljesítmény intervallumban- csere eszközöket tudunk biztosítani.
A felvázolt filozófiánkkal a múltban, de jelenleg is megrendelõink között tudhatjuk a multi cégek közül például az Audi Motor Kft.- t, a Flextronics International-t, a General Elecric- et, a Pepsi- Cola- t; A magyar ipari üzemek közül pedig pl.: a Richter Gedeon Gyógyszergyárat, a Pick Szeged Rt.-t. Nagy volumenű ipari projektek megvalósításában is megbízható partnerei vagyunk ügyfeleinknek pl.: RG Gyógyszergyár- Bio II; GE- Veresegyház Turbina Gyár központi kompresszor, és levegõ elõkészítő egység; GE- Ózd Power Controls Divízió.

Az általunk képviselt CompAir csavarkompresszorokat a német ( volt Mannesmann-Demag ) gyártóval közvetlen kapcsolatban állva, akár 1 hét alatt üzembe tudjuk helyezni. A kompresszorok teljesítmény tartománya igen széles 4KW- os teljesítménytõl 250KW- os motorteljesítményig terjednek. A szállított légmennyiség elérheti az 50m3/ percet.

A sűrített levegõ kezelésére igen nagy hangsúlyt fektetünk. A cégünk által forgalmazott sûrített levegõ kezelõ berendezések HANKISON márkájúak. Ez a cég elsõ helyen áll a levegõszûrõk és a levegõszárítók gyártásában a világpiacon. Az általunk ajánlott szûrõk akár élelmiszeripari felhasználásra alkalmas levegõ elõállítására is képesek. A szárítók skálája a 11m³/ órától 20000m³/ óra teljesítményig terjed, -73C° harmatpontig száraz, olajmentes levegõt biztosítva.
A fenti berendezésekkel két éve a magyarországi General Electric beszállítói vagyunk.

A harmadik márkánk a BUSCH biztosítja számunkra, hogy az õ mintegy fél évszázados tapasztalatukra építve megrendelõink vákuum- és fúvó rendszer iránti igényeit világszínvonalon oldjuk meg. A BUSCH cég Németországban a világ egyik legnagyobb vákuumszivattyú és fúvó gyára; Termékskálája az ipari technológia teljes vertikumát átfogja: vákuumszivattyúk, sûrítõk, oldalcsatornás- és Roots fúvók, olajban vagy szárazonfutó kivitelben. A BUSCH berendezések teljesítménye 0.1KW- tól 70KW- ig terjed. A szállított levegõmennyiség elérheti a 8600 m³/ óra értéket is. A végvákuum nagysága egyfokozatú, szárazon futó gépnél 7x 10¨³mbar. Magyarországon elsõként két éve a Framochem kazincbarcikai gyárában állítottuk üzembe a BUSCH Cobra típusú csavar- vákuumszivattyúját, amelybõl ez évben szállítottunk még egyet;
A múlt évben a Richter Gedeon Rt. budapesti Bio II. üzemébe szállítottunk egy Cobra típusú csavar-vákuumszivattyút, amely a legmagasabb minõségi igényeket is kielégíti.

A vákuumszivattyúk és fúvók jellemzõ felhasználási területei: gyógyszeripar, vegyipar, elektronikai ipar, nyomdaipar, élelmiszeripar, vákuumcsomagolás, fluidszállítás, szennyvízkezelés, stb.

Cégünk forgalmazza a SUHNER márkájú, kiemelkedõ minõségû, svájci gyártású célgép- és megmunkáló központ- építõ gépelem családot, amely a sorozat és tömeggyártásban alkalmazható. Az ipari megmunkálás maximális pontosságát figyelembe véve, 100%-ig azonos méretû munkadarab szériák gyártására alkalmas.
Ezek a fúró-, maró-, menetfúró-, vágószerszám- elõtoló elemek

a megmunkálandó munkadarab anyagminõségének, elõírt tûrésének
a gyártó ütemidõ igényének és elvárt gyártási kapacitásának
a gyártáshoz használni kívánt forgácsoló szerszám teljesítményének
és a gyártó gyártási költségeinek optimalizálásával kerülnek kijelölésre

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.