Budatétény
    Budatétény
Budatétény   - Szolgáltatás
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
biztonság, biztonságtechnika irodatechnika pénzügyi szolgáltatás
egyéb javítás, szervíz szállítás, szállítmányozás
fotó könyvelés, könyvvizsgálat számítástechnika
fuvarozás, fuvarszervezés kutatás, fejlesztés tervezés, kivitelezés
gyártás, forgalmazás lakossági szolgáltatás tisztítás, takarítás
irodai tevékenység, tanácsadás mérnöki tevékenységek vállalkozás
 
  javítás, szervíz
 
 Aszinkron - Tek Bt.
Város: 1222. Budapest
Utca: Magasház u. 2. 1516
Telefon: 06 1 226-0555
Fax: 06 1 227-9402
Mobil:
Weblap:
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - fémmegmunkálás
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

VILLANYMOTOR TEKERCSELÉS ÉS JAVÍTÁS

Fényképek:

 Elektro Stamm
Város: 1222. Budapest
Utca: Szigetvári u. 18 1549
Telefon: 06 1 228-8306
Fax: 06 1 228-8306
Mobil: 06 30 951-3828
Weblap: http://web.t-online.hu/dob13100/index-1.
E-mail: privat.profit@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
        *  Szolgáltatás - lakossági szolgáltatás
Bemutatkozás:

http:// web.t-online.hu/dob13100/index-1.htm

Villanyszerelés, vízszerelés, lakatosmunkák, falfúrás.

Villanybojler, vízmelegítő, villanytűzhely, hőtárolókályha, szaunakályha szakszerviz.

Mosó-mosogatógépek bekötése,csaptelepek cseréje.

Számítógépek szervizelése szoftver- hardver, biztonságiprogramok telepítése, vírusírtás.

IP kamerás megfigyelőrendszerek,rádiós riasztórendszerek kiépítése.

Telefon alközpontok telepítése családiházakban-irodákban.

Fényképek:

 Best-Vill. 2000 Kft.
Város: 1222. Budapest
Utca: Fonó u. 2-6. 1560
Telefon: 06 20 9228-042
Fax: 06 1 228-1575
Mobil: 06 30 9228-042
Weblap: www.bestvill.hu
E-mail: bestvill@bestvill.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - villanyszerelés
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
        *  Szolgáltatás - lakossági szolgáltatás
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:
A Best-Vill. 2000 Kft. 1998.-ban alakult. Már az alakulás évében megkezdtük működésünket, a Budapesti Elektromos Művek Rt. Érdi Kirendeltségénél. Cégünk profiljából is kitűnik, hogy az áramszolgáltatók által alvállalkozásba kiadott munkafázisokra szakosodtunk. Gépparkunkat is ennek megfelelően alakítottuk ki. Embereinket tovább képeztük az áramszolgáltató elvárásai szerint. Rendelkezünk olyan szakmailag felkészült szerelőgárdával, amely meg tudja oldani a Feszültség Alatti Munkavégzést éppúgy, mint a kábelkötési munkálatokat 0,4-20kV-ig, továbbá olyan szakmai tudással és végzetséggel rendelkező szerelővel, aki jártas az olajhűtésű transzformátorok karbantartásával.
  
 Reméljük rövid bemutatkozásuk megnyeri tetszésüket, és mielőbb megrendelőink sorában üdvözölhetjük Önöket, hogy bizonyíthassuk szakmai felkészültségünket, és elkötelezettségünket.
 
 
Fényképek:

 Oravecz és Társa Kft.
Város: 1222. Budapest
Utca: Nagytétényi út 106. 1573
Telefon: 06 1 424-7652, 06 1 424-7653
Fax: 06 1 424-7650
Mobil:
Weblap: www.oravecz.hu
E-mail: oravecz.hungary@mail.datanet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - élelmiszeripar
        *  Ipar - műszer, alkatrészgyártás
        *  Ipar - üzemek, gyárak
        *  Ipar - vegyipar
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

Bemutatkozás

Cégünket, az Oravecz és Társa Kft.-t tíz éve, magyar magánszemélyek alapították — több, mint tizenöt éves kompresszor és vákuumtechnológiában szerzett tapasztalattal.
Fõ profilunk a CompAir, a HANKISON és a BUSCH márkák termékeinek magyarországi képviselete; a Suhner gépépítõ elemek forgalmazása. Az indulás óta eltelt idõben, meglevõ és leendõ ügyfeleink teljes körû kiszolgálását tûztük ki célul, így a képviselt márkáink esetlegesen felmerülõ problémáinak gyors és pontos megoldásához:

munkatársainkat a világszínvonalú szolgáltatás érdekében az általunk képviselt gyártó cégekhez küldtük külföldi továbbképzésekre;
kiépítettük a képviselt márkáink alkatrész bázisát
biztosítottuk a gyors és hatékony szervizelés technikai feltételeit .

A fentiek megvalósításával rendelkezünk tervezési és tanácsadási kapacitással;
Készen állunk megrendelõinket- elõzetes egyeztetés alapján- a nap huszonnégy órájában, akár hétvégén is világszínvonalon kiszolgálni, azonnali pótalkatrész megrendelését alkatrész raktárunkról teljesíteni;
A garanciális és az azon túli szerviz idõtartamára, ha a berendezés a helyszínen nem javítható- korlátozott teljesítmény intervallumban- csere eszközöket tudunk biztosítani.
A felvázolt filozófiánkkal a múltban, de jelenleg is megrendelõink között tudhatjuk a multi cégek közül például az Audi Motor Kft.- t, a Flextronics International-t, a General Elecric- et, a Pepsi- Cola- t; A magyar ipari üzemek közül pedig pl.: a Richter Gedeon Gyógyszergyárat, a Pick Szeged Rt.-t. Nagy volumenű ipari projektek megvalósításában is megbízható partnerei vagyunk ügyfeleinknek pl.: RG Gyógyszergyár- Bio II; GE- Veresegyház Turbina Gyár központi kompresszor, és levegõ elõkészítő egység; GE- Ózd Power Controls Divízió.

Az általunk képviselt CompAir csavarkompresszorokat a német ( volt Mannesmann-Demag ) gyártóval közvetlen kapcsolatban állva, akár 1 hét alatt üzembe tudjuk helyezni. A kompresszorok teljesítmény tartománya igen széles 4KW- os teljesítménytõl 250KW- os motorteljesítményig terjednek. A szállított légmennyiség elérheti az 50m3/ percet.

A sűrített levegõ kezelésére igen nagy hangsúlyt fektetünk. A cégünk által forgalmazott sûrített levegõ kezelõ berendezések HANKISON márkájúak. Ez a cég elsõ helyen áll a levegõszûrõk és a levegõszárítók gyártásában a világpiacon. Az általunk ajánlott szûrõk akár élelmiszeripari felhasználásra alkalmas levegõ elõállítására is képesek. A szárítók skálája a 11m³/ órától 20000m³/ óra teljesítményig terjed, -73C° harmatpontig száraz, olajmentes levegõt biztosítva.
A fenti berendezésekkel két éve a magyarországi General Electric beszállítói vagyunk.

A harmadik márkánk a BUSCH biztosítja számunkra, hogy az õ mintegy fél évszázados tapasztalatukra építve megrendelõink vákuum- és fúvó rendszer iránti igényeit világszínvonalon oldjuk meg. A BUSCH cég Németországban a világ egyik legnagyobb vákuumszivattyú és fúvó gyára; Termékskálája az ipari technológia teljes vertikumát átfogja: vákuumszivattyúk, sûrítõk, oldalcsatornás- és Roots fúvók, olajban vagy szárazonfutó kivitelben. A BUSCH berendezések teljesítménye 0.1KW- tól 70KW- ig terjed. A szállított levegõmennyiség elérheti a 8600 m³/ óra értéket is. A végvákuum nagysága egyfokozatú, szárazon futó gépnél 7x 10¨³mbar. Magyarországon elsõként két éve a Framochem kazincbarcikai gyárában állítottuk üzembe a BUSCH Cobra típusú csavar- vákuumszivattyúját, amelybõl ez évben szállítottunk még egyet;
A múlt évben a Richter Gedeon Rt. budapesti Bio II. üzemébe szállítottunk egy Cobra típusú csavar-vákuumszivattyút, amely a legmagasabb minõségi igényeket is kielégíti.

A vákuumszivattyúk és fúvók jellemzõ felhasználási területei: gyógyszeripar, vegyipar, elektronikai ipar, nyomdaipar, élelmiszeripar, vákuumcsomagolás, fluidszállítás, szennyvízkezelés, stb.

Cégünk forgalmazza a SUHNER márkájú, kiemelkedõ minõségû, svájci gyártású célgép- és megmunkáló központ- építõ gépelem családot, amely a sorozat és tömeggyártásban alkalmazható. Az ipari megmunkálás maximális pontosságát figyelembe véve, 100%-ig azonos méretû munkadarab szériák gyártására alkalmas.
Ezek a fúró-, maró-, menetfúró-, vágószerszám- elõtoló elemek

a megmunkálandó munkadarab anyagminõségének, elõírt tûrésének
a gyártó ütemidõ igényének és elvárt gyártási kapacitásának
a gyártáshoz használni kívánt forgácsoló szerszám teljesítményének
és a gyártó gyártási költségeinek optimalizálásával kerülnek kijelölésre

Fényképek:

 Intram Kereskedelmi Kft.
Város: 1222. Budapest
Utca: Nádirigó u. 7/b 1599
Telefon: 06 1 424-5705
Fax: 06 1 424-5706
Mobil:
Weblap:
E-mail: intram@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:
Fényképek:

 Suzuki Hollós
Város: 1222. Budapest
Utca: Nagytétényi út 35-37. 1600
Telefon: 06 1 424-3344
Fax: 06 1 424-3342
Mobil:
Weblap: www.suzukihollos.hu
E-mail: info@suzukihollos.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - alkatrész, kiegészítő
        *  Jármű - egyéb
        *  Jármű - jármű - autóvásár
        *  Jármű - jármű - motorvásár
        *  Jármű - márkaképviseletek
        *  Jármű - szervizek
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

Bemutatkozó

A cég alapítóját, Hollós Istvánt nem kell bemutatni annak, aki jártas az autó- és motorsportban. Sokszoros magyar bajnok volt mindkét sportágban a 60-as években. Mai napig nem ért el nála jobb eredményt magyar autóversenyző, hiszen több futamot nyerve második helyen végzett a gyorsasági Európa Bajnokság összesítésében 1968-ban. A sportolás befejezése után előbb Steyr Puchokat, később Citroëneket javított magas színvonalon Budapesten, a XI. kerületben, a Sztregova utca 16-ban egészen 1991-ben bekövetkezett haláláig. A család, Hollós György, Dr. Hollós Sándor, Hollós István, Hollós Katalin, Hollós Miklós folytattuk a hagyományokat, úgy a sport, mint az autójavítás területén. A Sztregova utcai "bölcsőt", a Hollós Autószerviz Kft-t megtartva, fejlesztettük tovább a szolgáltató tevékenységet. Itt autószerelést, vizsgáztatást, zöldkártyát, alvázvédelmet, mosást, autókozmetikát végzünk jelenleg is. 1991-ben létrehoztuk a Hollós Művek Kft-t, szintén a XI. kerületben, a Nándorfejérvári út 25. alatt. Itt lakatos és fényezőmunka folyik, valamint autóvillamossági szerelés. A szerviz a Magyar Autóklub referenciaszervize, valamint az összes magyarországi biztosító szerződött partnere és kárfelvételi helye is.

A cég fejlődésének következő állomása 1998-ban volt, mikor megnyitottuk harmadik telephelyünket a XXII. kerület Háros u. 12 szám alatt. A Hollós Művek Budafok Kft. már mint hivatalos Suzuki Márkakereskedés és Szerviz kezdte meg működését. Pár év alatt a Suzuki kereskedések élvonalába kerültünk. 1999 tavaszán megnyitottuk használtautó telepünket a XI. kerület Fehérvári út 47. szám alatt.

2004 áprilisában megnyílt új korszerű autószalonunk a Campona bevásárlóközpontban.

A gyors fejlődés eredményeképpen ma 7500 m2-en értékesítünk és szervizelünk. Dolgozói létszámunk meghaladja a 90 főt. Márkafüggetlen szervizünkben és használtautó, valamint motor kereskedésünkben, minden típusú autót, motort javítunk illetve értékesítünk!

2000-ben megkaptuk a mára már nélkülözhetetlen ISO minősítést, melynek mottója: Úgy kínálj ma, hogy holnap kétszer kérjenek tőled! Ugyanebben az évben a Suzuki gyártól kaptunk egy nagyszerű elismerést, "Magyarország legjobb Suzuki szervize" lehettünk. Ezen elismerés hatására és fejlődésünk folytatása ként 2001 január 1-én beindítottuk saját vizsgasorunkat, így a Suzukikat helyben tudjuk vizsgáztatni. A 2002-es évben motorszalonunk új, nagyobb üzlethelységbe költözött. Kínálatunkból: új, használt autók és motorok árusítása, javítása; autóvillamosság, kárfelvétel, karambolos javítás, fényezés; vizsgáztatás, zöldkártya kiadása, eredetiség vizsgálat, autómosás, kozmetika, alvázvédelem, lopásgátlók, sötétítő fóliák, különböző felszerelések, extrák, Suzuki gyári alkatrészek, keréktárcsák, gumik, rádió, riasztó, telefonkihangosító szerelése, árusítása, autókölcsönzés. Széles szolgáltatási palettánkat és elért minősítési bizonyítványainkat partnereink is alátámasztják. Szerződött ügyfeleink között tudhatjuk a teljesség igénye nélkül: a Miniszterelnöki Hivatalt, Budapest Főváros Polgármesteri Hivatalát, a Kereskedelmi és Hitelbank Rt-t, a T-mobile Rt-t, a Stollwerck-et, a Magyar Autóklubot, a Duna Vitex-et, a Novodata Rt-t, a Dunavet Rt-t, a BRFK-t, a Bank Ausztriát stb. A partnerek mindenben a legjobbat igénylik, ezért a legmodernebb technológia mellett a legkiválóbb anyagokkal dolgozunk. A beszállítók többek között olyan világcégek, mint a SUZUKI CORP., PPG, Dinol, Mobil, Castrol, Würth.

Mit tudunk nyújtani, ami több, mint amit a szakma ad: a legtöbb biztosító a helyszínen rendezi a kárt. A javítás idejére a legtöbb esetben díjmentesen csereautót tudunk biztosítani. Az úgynevezett tiszta jogalap esetén fizetés nélkül elvihető a kijavított autó, motor. Éjjel-nappali autómentő és assistance szolgáltatással állunk a Suzuki tulajdonosok rendelkezésére. A nálunk vásárolt gépkocsira, motorokra a helyszínen végezzük az eredetiségvizsgálatot és online rendszerben történik a hitelbírálat. A biztosítások megkötése is helyben történik számítógépes rendszeren keresztül.

Suzuki Hollós Autószalon:

Campona Bevásárlóközpont

1222 Budapest, Nagytétényi út 35 - 47.
T.: 424-34-64, 424-34-66
Nyitva: H.-V. : 10-20

Suzuki Hollós Monor

4-es főút 34. kilométer
T.: 06-29-610-343
Nyitva: H.-P.:8-17 Sz.:8-13

E-mail címünk: info@suzukihollos.hu

Suzuki Hollós használt autók:

1117 Budapest, Fehérvári u. 47.
T.:371-00-78, 371-00-79, 06-30-67-67-901
Nyitva: H.-P.:9-17 Sz.:10-14

1222 Budapest, Nagytétényi u. 112.
T.:424-03-87, 06-30-28-02-601
Nyitva: H.-P.:9-17 Sz.:10-14

Suzuki Hollós Motorkereskedés:

Campona Bevásárlóközpont

1222 Budapest, Nagytétényi út 35 - 47.
T.: 424-33-44; T/Fax.: 424-33-42
Nyitva: Minden nap: 10-20

Maros utca

1122 Budapest, Maros utca 4. T.: 225-3758 T/Fax.: 225-3759

Nyitva: H-P: 10-18 Sz: 10-14

Suzuki Hollós Autószerviz:

1222 Budapest, Háros u. 12.
T.: 424-06-37; 424-07-58; T/Fax: 424-07-52
Nyitva: H.-P.:8-17

1116 Sztregova u. 16.
T/fax 206-11-20
Nyitva: H.-P.:7-16

Suzuki Hollós Motorszerviz:

1222 Budapest, Háros u. 12.
T.: 424-07-42; T/Fax: 424-07-52
Nyitva: H.-P.:8-17

Suzuki Hollós Alkatrészkereskedés:

1222 Budapest, Háros u.12.
T.: 424-06-40; 424-06-41 T/Fax:424-07-52
Nyitva: H.-P.:8-17

Autókölcsönzés:

1222 Budapest, Háros u.12.
T.: 06-30-214-87-32 ; T/Fax: 424-07-52
Nyitva: H.-P.:8-17

Autómentés: 0-24-ig:

T.: 06-30-931-43-36; 06-30-200-33-44

Assistance: 0-24-ig:

 

Fényképek:

 Mesza System Hardware Bt.
Város: 1222. Budapest
Utca: Nagytétényi út 62. 1607
Telefon: 06 1 424-5808
Fax: 06 1 424-5808
Mobil:
Weblap:
E-mail: mesza@invitel.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - irodatechnika
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

Számítástechnika

Szervíz , javítás, karbantartás, hálózatbővítés, nyomtatók, irodaszerek

Fényképek:

 Kőrösi és Fiai Bt.
Város: 1222. Budapest
Utca: Munkácsy u. 13. 1677
Telefon: 06 1 226-7847
Fax: 06 1 226-7847
Mobil:
Weblap:
E-mail: gakorosi@freemail.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - fűtés
        *  Szolgáltatás - irodatechnika
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

Cégünk fő tevékenységi köre:

  • irodagépek ( számoló- és írógépek ) javítása
  • fűtésvezérlő autómatikák telepítésa és szervízelése
Fényképek:

 Multienergex Kft.
Város: 1222. Budapest
Utca: Dankasirály u. 10. 1678
Telefon: 06 1 424-7547
Fax: 06 1 424-7548
Mobil:
Weblap: www.multienergex.hu
E-mail: multienergex@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - egyéb
        *  Szolgáltatás - biztonság, biztonságtechnika
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

 MULTIENERGEX KFT.

MULTIENERGEX Kereskedelmi és Műszaki Szolgáltató Kft 1991-ben alakult meg.

Fő tevékenységi körei:
• szivattyúk, armatúrák, ventilátorok, ipari szűrők forgalmazása, szervizelése, beépítése, üzembe helyezése, fúvóegység gyártása
• munkavédelmi és tűzvédelmi feladatok ellátása.

Cégünk Magyarországon képviselője és forgalmazója a FINDER POMPE S.p.a. (FINDER Group), az ARVEN S.r.l. és a DOSEURO S.r.l. cégeknek. Képviseli továbbá a SIGMA (Budapesti Erőmű Zrt. vonatkozásában kizárólagos joggal) és a GFX G.m.b.H céget, melynek forgalmazzuk kis-, közép-, és nagynyomású armatúráit, gőzhűtőit, gőzredukáló állomásait és befecskendező-szabályzó szelepeit, valamint a REITZ cég által gyártott ventilátorokat.

A fenti cégek képviselete mellett, 2000 óta gyártjuk a FINDER cégnek a Root-fúvó összes egységét alapgép és motor nélkül. Mint a képviselt cégeink márkaszervize, az általunk forgalmazott szivattyúk garanciális és garancia időn túli javítását, karbantartását is vállaljuk. A fenti tevékenységeken túl vállaljuk az általunk leszállított szivattyúk ki- és beszerelését, üzembe helyezését, a kapcsolódó csővezeték rendszerek kiépítését és építészeti munkák végzését, acélszerkezetek gyártását fővállalkozás kertében.A berendezések fenntartásához szükséges tartalék alkatrészeket raktárról, vagy rövid szállítási határidővel biztosítjuk ügyfeleink részére. Az általunk képviselt cégek a termékeikhez hosszútávon biztosítják az alkatrészellátást.Szakképzett, nagy tapasztalattal rendelkező szervizcsapatunk rendelkezik a magas minőségű, hatékony munkavégzéshez szükséges eszközökkel, illetve azokkal a mérőberendezésekkel, amelyekkel objektíven lehet diagnosztizálni a gépek aktuális állapotát.

MUNKAVÉDELEM, TÚZVÉDELEM
Munkavédelmi és tűzvédelmi szaktanácsadást, szakértést 1996 óta végzünk a gazdasági élet különböző területein működő cégek részére.
Cégünk a fenti tevékenységekre vonatkozóan építőipari kivitelező cégeknél, egészségügyi szolgáltatóknál, gépjavító-, karbantartó-, kereskedelmi cégeknél, kutatóintézetnél stb. rendelkezik referenciákkal.
Vállalkozunk a törvényi előírásnak megfelelően a munkáltató részére előírt, az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés munkavédelmi követelményeinek betartásához szükséges szabályozás kidolgozására, ellenőrzések, felülvizsgálatok elvégzésére és koordinálására, tűzvédelmi szabályzatok készítésére és a munkavállalók oktatására.
MULTIENERGEX Kft. az MSZ EN ISO 9001 számú szabvány szerinti minőségirányítási rendszert vezetett be és működtet. A rendszer működését az ÉMI-TÜV SÜD Kft ellenőrzi és adja ki a tanúsítványt.
A képviselt cégek a termékeiket a megfelelő szintű minőségtanúsítással szállítják.

Reméljük, hogy jelen bemutatkozó anyagunk felkelti érdeklődésüket, a berendezéseinkkel kapcsolatban személyesen is készséggel állunk rendelkezésükre, illetve a weblapunkat is megtekintik.


 

 

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.